Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor s slepo srno in lačnim leopardom.

Turisti so na kamero posneli trenutek, ko je leopard napadel srno, ki zaradi preteklih dogodkov proti njemu skorajda ni imela možnosti za preživetje.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je v manj kot 24 urah dosegel že preko 250.000 ogledov, mnogi pa so ob razpletu izrazili žalost zaradi usode srne. Pa vendar, takšno je življenje v divjini.

Po besedah avtorjev video posnetka je srno napadla kobra, zaradi česar je začasno oslepela in izgubila orientacijo. Hodila je v krogu, s tem pa postala lahek plen za lačnega leoparda.

Poglejte si prizor iz naravnega parka Kruger v Južni Afriki, ko je leopard napadel slepo srno. Kako hitro ste opazili leoparda, ki se je s svojo podobo zlil z okolico?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
O bog, kako se mi smili....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let