Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša dan

Na spletu je te dni pristal simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo mladička lisice, ko se je v zavetišču spoznal z ostalimi rešenimi lisicami.

Prizor je sodeč po odzivih na spletu navdušil mnoge ljubitelje živali, video posnetek pa je že prava uspešnica.

Posnetek z lisičjim mladičkom si je do danes zgolj na omrežju YouTube ogledalo več kot 130.000 spletnih uporabnikov, mnogi pa so v komentarjih zapisali, da jim je mladiček s svojo podobo polepšal dan.

Prizor so v preteklih dneh posneli v zavetišču SaveAFox, spremljamo pa lahko novega člana - rešenega lisičjega mladička po imenu Phoenix. Ta se je spoznal s preostalimi lisičkami, njihovo srečanje pa je mnogim na spletu polepšalo dan.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz zavetišča SaveAFox, pri katerem lahko spremljamo lisičjega mladička, ko se je tam spoznal z ostalimi lisicami. Bo video posnetek tudi tebi polepšal dan?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Prisrčno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!