Ljubljančan je vozil po travniku: Tako sta se "prijela" z lastnikom zemljišča!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramo zaradi objestne vožnje mladeniča iz okolice Ljubljane.

Ta je na svojem YouTube kanalu HighGear objavil posnetek, ko se je z vozilom vozil po travniku, nato je sledil spor z lastnikom zemljišča.

Na omenjenem YouTube kanalu mladeniči objavljajo številne norčije iz Slovenije, pri katerih lahko največkrat spremljamo drzno vožnjo z motorji. Tokrat je avtor posnetka sedel v avtomobil in z njim večkrat zapeljal na travnik.

Da mladenič prihaja iz okolice Ljubljane, je neznanemu moškemu dejal med sporom, ko se je po enem izmed travnikov vozil z motorjem. Tokrat se je v družbi prijateljev odločil za podobno vožnjo z avtomobilom, vse skupaj pa objavil na spletu. Fantje so znani po tem, da mnogih pravil ne upoštevajo, večkrat pa so bežali tudi pred policisti. Ob tem velja poudariti, da so nekateri prizori morda zaigrani.

Ko se je z avtorjem video posnetka tokrat soočil lastnik zemljišča, je kmalu sledila drama. Mladenič ga je z avtomobilom večkrat hotel povoziti, ob koncu video posnetka pa zapisal, da so moškega pretepli in ga pustili ob cesti.
0
Friend420
Pred 1 mesecem
itak da je fake :D sej še igrat neznajo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!