Ljubljančan je vozil po travniku: Tako sta se "prijela" z lastnikom zemljišča!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramo zaradi objestne vožnje mladeniča iz okolice Ljubljane.

Ta je na svojem YouTube kanalu HighGear objavil posnetek, ko se je z vozilom vozil po travniku, nato je sledil spor z lastnikom zemljišča.

Na omenjenem YouTube kanalu mladeniči objavljajo številne norčije iz Slovenije, pri katerih lahko največkrat spremljamo drzno vožnjo z motorji. Tokrat je avtor posnetka sedel v avtomobil in z njim večkrat zapeljal na travnik.

Da mladenič prihaja iz okolice Ljubljane, je neznanemu moškemu dejal med sporom, ko se je po enem izmed travnikov vozil z motorjem. Tokrat se je v družbi prijateljev odločil za podobno vožnjo z avtomobilom, vse skupaj pa objavil na spletu. Fantje so znani po tem, da mnogih pravil ne upoštevajo, večkrat pa so bežali tudi pred policisti. Ob tem velja poudariti, da so nekateri prizori morda zaigrani.

Ko se je z avtorjem video posnetka tokrat soočil lastnik zemljišča, je kmalu sledila drama. Mladenič ga je z avtomobilom večkrat hotel povoziti, ob koncu video posnetka pa zapisal, da so moškega pretepli in ga pustili ob cesti.
0
Friend420
Pred 3 tedni
itak da je fake :D sej še igrat neznajo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!