Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!

Slovenski glasbenik Luka Basi je te dni na Radiu 1 v živo zapel svojo pesem "Skrito v raju", ki jo mnogi poznamo iz istoimenske serije.

Njegov čudovit nastop je sodeč po odzivih navdušil številne spletne uporabnike, ki so predvsem na družbenem omrežju Facebook pohvalili njegov glasbeni talent.

Nova originalna serija Skrito v raju je na sporedu na POP TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, v ospredje pa je postavljena ljubezenska zgodba z ranami iz preteklosti in številni nesporazumi.


radio1slovenia, YouTube
Glasbo za pesem "Skrito v raju" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod avtorico besedila pesmi se podpisuje Marjetka Vovk. Omenjena pesem je na omrežju YouTube dosegla preko 1,5 milijona ogledov.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu v živo, pri katerem je Luka Basi na Radiu 1 zapel svojo uspešnico "Skrito v raju". Bo z nastopom navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Neverjetno.., saj poje v slovenščini! Nikoli mi ni bil kak presežek...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen