Maček iz Slovenije zvezda na spletu: Po snegu se je peljal na sankah!

Na omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor z mačko iz Slovenije.

Lastnik je objavil simpatičen trenutek, ko je mačko peljal na sankah, prizor pa si je do danes samo na omrežju Facebook ogledalo več kot 70.000 spletnih uporabnikov.

"Danes je dan snega, zato imam snežne aktivnosti, sankanje," je avtor in lastnik mačke zapisal ob video posnetku, ki ga je objavil na Facebook strani Maine Coon Sky.


Maine Coon Sky, Facebook
Maine Coon je pasma domačih mačk z izstopajočim videzom. Velja za eno najstarejših naravnih pasem v Severni Ameriki, avtohtona je v državi Maine, kjer je tudi uradna državna mačka.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor z mačko po imenu Sky, ko jo je lastnik na sankah peljal po snegu. Bo posnetek tudi tebi polepšal dan?

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Mačke so zakon!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!