Mačka posvojila mladiče veverice, ki so izgubili mamo: Posnetek ti ogreje srce!

Splet je pred tedni obkrožil prav poseben video posnetek, pri katerem lahko spremljamo veveričje mladičke, ki so med neurjem izgubili mamo.

Dobri ljudje so mladičke veverice rešili, nato je svoj materinski čut pokazala mucka, ki je nedolgo nazaj skotila mladičke. K sebi je sprejela tudi male veveričke.

Video posnetek, ki so ga na omrežju YouTube objavili pred tremi tedni, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 800.000 ogledov, nad čudovitimi prizori pa so navdušeni številni ljubitelji živali na spletu.


Pawsome Tales, YouTube
Med nevihto se je porušilo votlo drevo, v notranjosti katerega je veverička povrgla mladičke. Slednji so ostali brez matere, mladičkom pa so na pomoč priskočili dobri ljudje, ki so mladičke predali zavetišču za živali. V upanju, da bi jih posvojila, so mladičke predstavili potepuški mački, ki je pred kratkim skotila male mucke.

Poglejte si čudovit razplet zgodbe o ranljivih veveričjih mladičkih, ko je njihova nadomestna mama postala potepuška mačka. Bo prizor tudi vam ogrel srce?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Ej.., kako lepo. Rodila se je nova družinica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen