Maserka nam pokaže preprost način, kako se v 6 minutah znebiti bolečin v hrbtu

Imate tudi sami bolečine v hrbtenici ali predelu vratu? Bolečino lahko znatno omilite z obiskom maserjev, a kaj, ko je za takšna srečanja potrebno seči globoko v žep.

Na spletu smo našli video posnetek maserke iz Italije, ki je s svojimi sledilci delila enostavne vaje, ki preverjeno delujejo!

Za izvedbo njenih vaj potrebujemo le teniško žogico in ravno steno ter šest minut dnevno. Z postopkom maserke iz Italije se lahko hitro znebite bolečin v vratu, hrbtu ter nasploh vseh krčev, ki se pojavijo v mišicah.

Vaje lahko izvajate kar doma, s tem pa boste privarčevali obisk v dragem masažnem centru.


Saluteinmovimento, Youtube
Postopek:

Najprej moramo najti boleče mesto na hrbtu ali v vratu, nato pa ob steno prislonimo žogico za tenis. Z bolečim delom se nato naslonimo na žogico na steni in nežno masiramo. V kolikor je bolečina v določeni točki bolj izrazita, lahko pritisk na žogico tam povečamo in v mirujočem stanju zadržujemo.

Pozor: V predelu hrbtenice je potrebna posebna previdnost - tam na žogico ne izvajamo večjega pritiska! Omenjeno vajo namreč izvajamo zgolj na mišicah, ki se večkrat zakrčijo, pri tem pa dobimo občutek bolečine v hrbtu ali vratu.


Saluteinmovimento, Youtube
Za konec je maserka pokazala še nekaj zelo uporabnih vaj, ki jih izvajamo brez teniške žogice. Omenjene vaje so koristne predvsem za vrhnji del hrbta ter vratu, pomagajo pa nam lahko tudi ob bolečinah v križu.

Delimo ta uporaben nasvet še naprej med prijatelje - zagotovo vam bodo hvaležni!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet