Maserka nam pokaže preprost način, kako se v 6 minutah znebiti bolečin v hrbtu

Imate tudi sami bolečine v hrbtenici ali predelu vratu? Bolečino lahko znatno omilite z obiskom maserjev, a kaj, ko je za takšna srečanja potrebno seči globoko v žep.

Na spletu smo našli video posnetek maserke iz Italije, ki je s svojimi sledilci delila enostavne vaje, ki preverjeno delujejo!

Za izvedbo njenih vaj potrebujemo le teniško žogico in ravno steno ter šest minut dnevno. Z postopkom maserke iz Italije se lahko hitro znebite bolečin v vratu, hrbtu ter nasploh vseh krčev, ki se pojavijo v mišicah.

Vaje lahko izvajate kar doma, s tem pa boste privarčevali obisk v dragem masažnem centru.


Saluteinmovimento, Youtube
Postopek:

Najprej moramo najti boleče mesto na hrbtu ali v vratu, nato pa ob steno prislonimo žogico za tenis. Z bolečim delom se nato naslonimo na žogico na steni in nežno masiramo. V kolikor je bolečina v določeni točki bolj izrazita, lahko pritisk na žogico tam povečamo in v mirujočem stanju zadržujemo.

Pozor: V predelu hrbtenice je potrebna posebna previdnost - tam na žogico ne izvajamo večjega pritiska! Omenjeno vajo namreč izvajamo zgolj na mišicah, ki se večkrat zakrčijo, pri tem pa dobimo občutek bolečine v hrbtu ali vratu.


Saluteinmovimento, Youtube
Za konec je maserka pokazala še nekaj zelo uporabnih vaj, ki jih izvajamo brez teniške žogice. Omenjene vaje so koristne predvsem za vrhnji del hrbta ter vratu, pomagajo pa nam lahko tudi ob bolečinah v križu.

Delimo ta uporaben nasvet še naprej med prijatelje - zagotovo vam bodo hvaležni!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca