Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!

Matjaž Kosi in Simona Kosi sta se te dni razveselila že petega otroka, ki sta ga poimenovala Krištof.

Danes sta na spletu delila video posnetek, pri katerem lahko spremljamo utrinke pred in po porodu, ob posnetku pa ne manjka lepih misli spletnih uporabnikov.

"Video o našem pričakovanju in velikem dnevu, ko smo dobili novega družinskega člana. Rodil se nam je sin Krištof," sta starša ob video posnetku zapisala na omrežju Facebook.


Misticizem, YouTube
Matjaž in Simona že vrsto let zabavata spletne uporabnike iz Slovenije, s svojimi video posnetki pa pod umetniškim imenom Misticizem večkrat poskrbita za dozo smeha. Pretekle dni sta se razveselila že petega otroka.

Rodil se jima je zdrav deček Krištof, starša pa sta sodeč po odzivih na spletu presrečna. Poglejte si simpatične prizore, ki jih je družina danes objavila v obliki video posnetka. Iskrene čestitke!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Uuuuuu, ti mater, tudi po porodu je je še kar dosti ostalo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik