Miha Deželak opravljal glavno vožnjo: Skoraj bi se zaletel v tovornjak!

Radijski voditelj Miha Deželak bo kmalu praznoval Abrahama, njegovi sodelavci pa ga te dni zasipajo z mnogimi izzivi.

Pred dnevi je opravil uspešno opravil CPP tečaj, nato se je z inštruktorjem podal še na glavno vožnjo.

Miha Deželak rojstni dan praznuje 14. februarja - ker bo postal Abrahamovec, Denis Avdić meni, da se mora njegov sodelavec preizkusiti, če je na cesti še vedno ''stabilen'' voznik.


Radio 1, Facebook
Tokrat je Miha Deželak opravljal glavno vožnjo, med katero je moral ukrepati Manuel Pungertnik, učitelj vožnje ter inštruktor varne vožnje v AMZS centru na Vranskem.

Miha Deželak ni bil pozoren na tovorno vozilo, inštruktor pa je ob tem zagrabil volan. Pošteno se je prestrašil tudi Denis Avdić, ki je na zadnjih sedežih sedel v "komisiji". Bi Miha Deželak opravil glavno vožnjo?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Miha, raje nazaj na štiricikl...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!