Miha Deželak opravljal izpit iz CPP: Bi uspel pridobiti vozniški izpit?

Te dni so v jutranjem programu na Radiu 1 preverjali, kako vešč je Miha Deželak pri poznavanju cestno prometnih predpisov.

V živo je odgovarjal na vprašanja za CPP, nato je ob oddaji obrazca ugotovil, če bi test o poznavanju pravil uspešno opravil.

"Ali bo Deželaku uspelo opraviti izpit o cestno prometnih predpisih (CPP)? Približuje se namreč Deželakov rojstni dan (14.2.), zato nas zanima ali lahko vozi tudi po Abrahamu?" so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia 1.


Radio 1, Facebook
Miha Deželak je prek spletne strani opravljal izpit o cestno prometnih predpisih, znan pod kratico CPP. Vsak bodoči voznik mora namreč pred urami vožnje omenjen izpit opraviti, od 20 vprašanj pa lahko pri tem zgrešimo zgolj dve.

Poglejte si video posnetek, pri katerem je radijski voditelj Miha Deželak pred praznovanjem Abrahama preveril, če bi uspešno opravil izpit o cestno prometnih predpisih.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!