Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil Slovence

Slovenski glasbenik Miran Rudan, ki od meseca maja leta 2021 nastopa s skupino Miran Rudan inDESIGN, je te dni predstavil novo pesem "Amen".

Z nastopom je sodeč po odzivih navdušil številne Slovence, ki so ob videospotu podali številne pohvale za novo pesem.

Video posnetek, ki ga je Miran Rudan objavil na svojem YouTube kanalu, je v pičlih nekaj urah dosegel preko 10.000 ogledov, pohval za čudovito pesem pa med komentarji ne manjka.


Miran RUDAN, YouTube
Glasbo za novo pesem "Amen" je napisal Miran Rudan, ki je tudi avtor besedila. Za aranžma je poskrbel Krešimir Tomec, ki je poskrbel tudi za produkcijo in mastering. Pri slednjem je z njim sodeloval Mahir Sarihodžić.

Prisluhnite novi pesmi "Amen", ki jo je Miran Rudan te dni na spletu predstavil s skupino Miran Rudan inDESIGN. Bo z nastopom navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Ima glas, kot bi ga kdo davil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen