Mlada glasbenica osvojila Avsenikovo nagrado: Tako je zaigrala na harmoniko!

Te dni je splet obkrožil video posnetek čudovitega nastopa, pri katerem je talentirana Tjaša Lesjak osvojila zmago na 17. Mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik 2024.

Simpatično dekle je na tekmovanju dosegla izjemen izkupiček točk, s svojim nastopom na harmoniko pa bo brez dvoma navdušila tudi tebe.

Video posnetek, ki je te dni pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - dosegel je več tisoč ogledov, pohvale za čudovit glasbeni nastop pa prihajajo iz vseh koncev Slovenije.


Nejc Pačnik, YouTube
Tjaša Lesjak je postala absolutna zmagovalka 17. Mednarodnega tekmovanja harmonikarjev za nagrado Avsenik 2024, ko se je predstavila s skladbama "Pri Gorjaku" (Sašo Avsenik, Vilko Avsenik) ter "V švicarskih alpah" (Sašo Avsenik, Vilko Avsenik).

Simpatična harmonikarica je članica Glasbene šole Pačnik, na omenjenem tekmovanju pa je dosegla kar 99,93 točk od 100 točk. Prisluhnite izjemnemu talentu mlade Tjaše Lesjak, ki je postala zmagovalka 17. Mednarodnega tekmovanja harmonikarjev za nagrado Avsenik 2024.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Dobra je mala, poklon!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!