Mladi navijači v Planici: Tako so pred obiskovalci zaigrali na harmoniko!

Na omrežju YouTube je te dni pristal simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pretekli prizor iz Planice.

Pred tekmo smučarskih skakalcev se je skupina harmonikašev zbrala ob parkirišču, kjer so s slovensko glasbo prevzeli mnoge.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavila harmonikašica Klavdija Ceglar, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več deset tisoč ogledov.


Klavdija Ceglar, YouTube
Klavdija in mladi harmonikaši so pri planiški velikanki zaigrali pesem "Veseli Ribn'čan", ki jo v originalu izvaja Ansambel Andreja Blumauerja. Izvorno glasbo in besedilo za omenjeno pesem je napisal Andrej Blumauer.

Poglejte si čudovit nastop, pri katerem so mladi glasbeniki iz Štajerske na harmoniko zaigrali vsem dobro poznano slovensko uspešnico. Bodo z energijo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Eden od standardov goveje scene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen