Moderna počitniška vila v Istri, ki je s svojo podobo navdušila Slovence

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti so te dni predstavili moderno počitniško vilo, ki se nahaja pri Motovunu na Hrvaškem.

Sodobno pritlično vilo je kupil slovenski par, čudovit dom pa s svojo podobo navdušuje številne gledalce.

Za prejšnje lastnike sta hišo zasnovala arhitekta iz Reke, žal pa ima objekt po besedah zdajšnjih lastnikov še nekaj napak. Ob prevzemu v notranjosti hiše ni bilo žaluzij, hiša pa ni imela niti prezračevalnega sistema, zaradi česar se je predvsem v kopalnici začela nabirati plesen.

Na čudovitem vrtu se nahaja kotiček za sprostitev, kjer se lahko ohladimo tudi v bazenu. Okolico krasijo tudi številne rastline, na vrtu pa lahko uživamo tudi v čudovitem razgledu na Motovun in okoliške vasi.

Poglejte si čudovito moderno vilo, ki se nahaja v Istri pri Motovunu. Bo dom slovenskega para s svojo podobo prevzel tudi tebe?

Vir: Ambienti TV
0
graf
Pred 2 meseci
Praviloma mi niso všeč hiše z ravnimi strehami , če pa že , bi pa sam vsekakor imel na strehi dvignjene grede in bi bil samooskrben s sezonsko zelenjavo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila