Moški iz bara v Izoli ukradel oljko: Njegovo dejanje je posnela kamera!

Na omrežju Facebook se je te dni razširil video posnetek iz Izole, pri katerem lahko spremljamo nespametno dejanje obiskovalca bara Mai Piu Izola.

Ta je vpričo gostov in osebja ukradel oljko v majhni posodi, lastnik bara pa je video posnetek z nadzorne kamere delil na spletu.

"PAZI tipa, kako potuhnjeno mazne uoljko sz soda. Amico - ta uoljka ti ne bo rodila. Ona rabi da jo božaš ino se sz njo pogovarjaš. Ma ti tega ne znaš - nimaš te energije. Tamburo," je v primorskem dialektu ob video posnetku zapisal lastnik bara.

Video posnetek je samo na omrežju Facebook do danes dosegel nekaj tisoč ogledov, lastnik bara Mai Piu Izola pa je med komentarji delil tudi fotografijo storilca. Ob njej je satirično pripisal, da mu lahko pošlje tudi originalno fotografijo z večjo kvaliteto.

Poglejte si video posnetek z nadzorne kamere, pri katerem lahko spremljamo nespametnega gosta, ko je iz bara ukradel oljko.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija