Moški izgubil živce, ker mu zaposlen ni dovolil vstopa brez maske

Po spletu je zaokrožil video posnetek iz Floride, pri katerem drame ni manjkalo.

Tam še vedno veljalo stroga pravila o uporabi zaščitnih mask v zaprtih prostorih, a vsi obiskovalci pravil ne upoštevajo. Med njimi je tudi starejši nakupovalec, ki je v trgovino skušal vstopiti brez maske.

Moški je brez zaščitne maske na obrazu skušal vstopiti v trgovino Walmart na Floridi, ko ga je na obvezno uporabo maske opozoril tamkajšnji delavec. Kljub opozorilom se starejši moški ni pustil motiti, v trgovino pa je vstopil na silo.

Ta se je z zaposlenim prerival, v enem trenutku pa je izgubil tla pod nogami. Delavec mu je še vedno skušal onemogočiti "sprehod" po trgovini, saj napisanih pravil ni upošteval.

Poglejte si video posnetek s Floride, ko je nakupovalec pred vstopom v trgovino Walmart izgubil živce. Bi si zaradi neupoštevanja pravil zaslužil kazen?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!