Moški se ni zmenil za opozorila: Divji konj ga je brcnil naravnost v mednožje!

Opozorila so na javnih mestih zato, da bi se ta upoštevala. Takšne table stojijo tudi na otoku Assateague Island v obalnem predelu ameriške zvezne države Maryland, kjer živi veliko divjih konj.

Žal pa mnogi tudi na omenjenem otoku opozoril ne upoštevajo!

Na otoku živi okoli 300 divjih konj, ki svobodno privabljajo turiste iz vseh koncev sveta. Po celem otoku so tam postavljene opozorilne table, naj se ljudje konjem ne približujejo.


National Park Service
Četudi na prvi pogled izgledajo povsem nedolžno, so v končni fazi še vedno divje živali. To dokazuje tudi video posnetek, ki je te dni pristal na spletu!

Eden izmed turistov se je sončil na plaži, ko je njegovo pozornost privabil divji konj v bližini. Moški se je hitro približal konju, se ga dotaknil, nato pa takoj dobil jasen razlog, zakaj se konj ne sme dotikati. Žival ga je brcnila naravnost v mednožje!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Ni jih dobil ravno po zvonovih. Če jih bi pa bi moral po njega rešilec...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju