Moški se ni zmenil za opozorila: Divji konj ga je brcnil naravnost v mednožje!

Opozorila so na javnih mestih zato, da bi se ta upoštevala. Takšne table stojijo tudi na otoku Assateague Island v obalnem predelu ameriške zvezne države Maryland, kjer živi veliko divjih konj.

Žal pa mnogi tudi na omenjenem otoku opozoril ne upoštevajo!

Na otoku živi okoli 300 divjih konj, ki svobodno privabljajo turiste iz vseh koncev sveta. Po celem otoku so tam postavljene opozorilne table, naj se ljudje konjem ne približujejo.


National Park Service
Četudi na prvi pogled izgledajo povsem nedolžno, so v končni fazi še vedno divje živali. To dokazuje tudi video posnetek, ki je te dni pristal na spletu!

Eden izmed turistov se je sončil na plaži, ko je njegovo pozornost privabil divji konj v bližini. Moški se je hitro približal konju, se ga dotaknil, nato pa takoj dobil jasen razlog, zakaj se konj ne sme dotikati. Žival ga je brcnila naravnost v mednožje!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ni jih dobil ravno po zvonovih. Če jih bi pa bi moral po njega rešilec...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!