VIDEO: Moški v Mariboru razbil steklo na avtobusu in napadel voznika

Včeraj se je v Mariboru zgodil incident, pri katerem je voznik osebnega vozila fizično napadel voznika avtobusa.

Moški je razbil steklo na avtobusu, celotno dramo pa je posnele eden izmed potnikov, video posnetek pa nato objavil na spletu.

Mariborski policisti so incident obravnavali včeraj okoli 12. ure - po njihovih podatkih je zaradi spora eden izmed voznikov poškodoval avtobus, ko je razbil steklo na voznikovi strani. Pri tem je lažje poškodoval tudi voznika avtobusa.

"Policisti Policijske postaje Maribor II so danes, ob 12. uri, obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, katerih storitve je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji izvršil nad avtobusom in voznikom avtobusa. Povod za storitev navedenih kaznivih dejanj je bil parkiranje vozila. Zaradi navedenega je voznik osebnega avtomobila fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval. Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša cca. 2.000,00 evrov," so v izjavi za medije povedali mariborski policisti.

Neuradno naj bi voznik avtomobila parkiral na avtobusni postaji, s tem pa je avtobusu onemogočil pot. Voznik avtobusa naj bi vozniku osebnega vozila potrobil, slednji pa se je razburil in se nato s pestmi lotil avtobusa.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ni navedeno, kakšen avto je imel razburjeni. Če je vozil mercedes, audi ali BMW, potem sme parkirati, kjer se mu zahoče...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen