Motorist čudežno preživel nesrečo: Trčil je v vozilo, nato ga je zbil tovornjak!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo grozljivo prometno nesrečo, ki jo je povzročil motorist.

Po mnenju mnogih je motorist trčenje preživel po čudežu, video posnetek pa je na omrežju YouTube pritegnil nemalo pozornosti.

Moški, ki se na omrežju YouTube predstavlja z vzdevkom Street Demon PC, je na svojem kanalu objavil posnetek, ki je lahko opozorilo mnogim motoristom. Pred štirimi meseci je na avtocesti povzročil hudo prometno nesrečo, na njegovo srečo pa je trčenje s številnimi hudimi poškodbami preživel.

Ob posnetku je izpostavil, da je bil med vožnjo preveč pogumen, a se je po dolgotrajnem okrevanju zanj vse dobro končalo. Med prehitro vožnjo je najprej trčil v vozilo, nato ga je zbil še tovornjak. Utrpel je več kot 20 zlomov kosti na obrazu, na dveh mestih si je zlomil roko, sesedla so se mu pljuča. Utrpel je tudi zlom rebra in si zlomil dve vretenci hrbtenice.

Video posnetek grozljive nesreče je na omrežju YouTube do danes dosegel skoraj 100.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so zapisali, da je motorista zagotovo spremljal angel varuh. Poglejte si, kakšno grozljivo nesrečo je preživel prehitri motorist.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let