Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenico

Mnogi se zagotovo strinjamo, da na cestah manjka kultura med vozniki. Številni vozniki so nestrpni, kar dokazuje tudi video posnetek motorista Jona Benjamina, ki je na spletu pristal pred nekaj leti.

Kamera na njegovi čeladi je posnela pravo dramo, video posnetek pa je do danes nabral že krepko čez 2 milijona ogledov.

Jon Benjamin se je nekega dne vozil s svojim motorjem, ko se je na cesti zapletel v nepotreben spor z voznikom. Ta ga je prehitel in mu pokazal sredinca, kmalu zatem pa je v motorista vrgel še steklenico.

Jezni motorist se je podal za njim, nato se je zaustavil ob cesti in v žep pospravil kamen. Ko je voznika dohitel, je v steklo zalučal kamen, s tem pa po mnenju mnogih zadostil pravici.

Kljub razpletu takšnega dejanja ne odobravamo, saj bi lahko prišlo do tragičnih posledic. V kolikor se na cesti znajdete v sporu z drugim voznikom, vse skupaj ignorirajte in s tem poskrbite najprej za svojo varnost.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
To pa je zato, ker video posnetek na Policiji ne velja kot dokaz. Tudi sam sem motorist in na cesti požrem marsikatero nevarno in grenko. Sem pa mnenja, da bi temu kretenu v cestni samohodki bilo potrebno razbiti vetrobransko steklo, in to z večjim kamnom.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!