Motoristka na avtocesti dirkala 200 km/h, nato je doživela hudo nesrečo

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo hudo prometno nesrečo, ki jo je doživela ena izmed motoristk.

Maddy Alivia je na svojem YouTube kanalu objavila video posnetek divje vožnje po avtocesti, ki se je končala z grdim padcem.

Video posnetek, ki ga je motoristka objavila na spletu, je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 1,5 milijona ogledov. Motoristka je imela srečo, da je padec pri hitrosti preko 170 km/h preživela.

S cestnim motorjem Kawasaki Ninja ZX-6R je pred nesrečo v družbi še enega motorista vozila s hitrostjo preko 200 km/h, preden je eden izmed voznikov na avtocesti storil napako. Izgubil je nadzor nad vozilom in začel vijugati, motoristka pa se je ob reševanju poskušala izogniti trčenju. Ob tem je padla po tleh in več metrov drsela po asfaltu.

Video posnetek celotne vožnje: YouTube povezava!
Za prometno nesrečo je bil sicer kriv voznik osebnega vozila, velik del krivde pa si lahko pripiše tudi motoristka, ki ni upoštevala omejitve hitrosti. Poglejte si, kakšen je lahko razplet ob prehitri vožnji motorja na avtocesti.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Dodobra jo je raztrgalo. Ne razumem teh motoristov, zakaj tako gonijo motorje, če pa je jasno, da je samo vprašanje sekund, kdaj se bo našel avtomobilski kreten in povzročil svinjarijo na cesti. Kreten se je seveda nonšalantno odpeljal dalje, kakor da se to njega ne tiče, kar je povzročil. Upam, da ima punca na kameri posneto njegovo reg. številko. Če bi jaz bil njen fant ali mož, bi kretena našel in šel tako nalomit, da več ne bi mogel sesti v avto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let