Na Facebooku je objavil sliko svoje žene in pod njo zapisal nekaj, kar bi si moral prebrati vsak

Mož je postal prava spletna senzacija po tem, ko je na splet objavil fotografijo svoje žene skupaj s sinom, ob sliki pa pripisal ganljiv zapis, ki je ganil že mnoge. Bobby Wesson iz Birminghama v zvezni državi Alabama je prejemal na tisoče sporočil, saj je njegova zgodba obkrožila svet. Preberite zapis ob sliki njegove žene, ob katerem vam bo dalo misliti.

"To je moja žena. Počiva. Čez slabo uro se bo zbudila, oblekla uniformo in se začela pripravljati za odhod v službo.

Napol v transu si bo uredila lase in make-up ter vzela s sabo vse, kar potrebuje. Pritoževala se bo, da izgleda grozno – ne bom se strinjal in ji prinesel skodelico kave.

Sedela bo na kavču in poskušala popiti kavo, medtem ko se bo igrala z najinim otročkom, ki se plazi po njej.

Na trenutke bo odplavala v svoj svet in se mentalno pripravljala za prihajajočo izmeno. Misli, da tega ne opazim.Poljubila bo najinega sinčka in mene ter odšla – pomagat tistim, ki imajo najslabši dan v svojem življenju. Prometne nesreče, strelne rane, eksplozije, opekline in zlomi – intelektualci, reveži, duhovniki, odvisniki in prostitutke – mame, očetje, sinovi, hčerke in družine – ni pomembno, kdo si in kaj se ti je zgodilo.

Pomagala ti bo. Poskrbela bo zate.

Štirinajst ur kasneje bo prišla domov in si sezula čevlje, ki so brodili po krvi in solzah, ter jih pustila zunaj, pred stanovanjem.

Včasih noče govoriti o tem. Včasih komaj čaka, da mi pove vse, kar se je zgodilo. Včasih se smeji, dokler ne zajoka in včasih samo joka – ne glede na vse pa bo pripravljena na naslednjo izmeno.

Moja žena je medicinska sestra. Moja žena je junakinja."Deli zapis naprej s svojimi prijatelji!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Najbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?Štiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!Dvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliNEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!Vse življenje je zaradi vere nosila kapo, zdaj je doživela nepozabno preobrazboPotepuška mucka vzame hrano samo, če je v vrečki. Ko boste videli razlog, boste jokali!Ko je žirantka slišala, katero pesem poje deklica, so ji obraz oblile solze