Na meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!

Na spletu se je razširil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo na bosansko-hrvaškem mejnem prehodu Maljavac pri Veliki Kladuši.

Stoječe kolone vozil in čakanje so razdražile mnoge voznike, med dvema pa je prišlo celo do nespametnega fizičnega obračuna.

Bosanski mediji poročajo, da je enemu izmed voznikov prekipelo po tem, ko ga je drugo vozilo prehitevalo v stoječi koloni. Takšno početje je sicer strogo prepovedano - kazen za nedovoljeno prehitevanje pred mejnim prehodom v BiH je okoli 50 evrov (100 KM) ter odvzem vozniškega dovoljenja za mesec dni.

Ob mejnem prehodu so tako med dvema voznikoma zapele pesti. Moški je skozi okno napadel drugega voznika, celotno dramo pa so očividci posneli na mobilni telefon, video posnetek pa objavili na spletu.

Poglejte si trenutek drame na bosansko-hrvaškem mejnem prehodu Maljavac, ko so v stoječi koloni med voznikoma zapele pesti. Saj ni res, pa je.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Brezobzirno prehitevanje na ta način je za bosance normalno. Čisto prav, da ga je parkrat okoli kepe. Tudi sam sem že doživel, da so me na ta način prehitevali na meji. A jaz se, ker sem kulturen, na nivo pretepa ne bi spustil. Za take imam v avtu pripravljen poper spray in jih stuširam, dokler doza ni prazna. Mislim, da bi se v avtu od sile vsi posrali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!