Na plaži sta rešila hobotnico. Ko se naslednji dan vrneta, se zgodi nemogoče!

Helena se je skupaj s svojo boljšo polovico mudila na počitnicah ob Rdečem morju. Ko sta s fantom hodila po osamljeni plaži, sta v pesku našla hobotnico. Mislila sta, da je že mrtva, a sta jo kljub temu porinila nazaj v vodo.

Potrebovala je nekaj minut, da je prišla h sebi, nato pa odplavala v neznano. Bila sta vesela, da sta nemočni hobotnici rešila življenje.

Naslednji dan sta si za sprehod izbrala isto plažo. Ko sta hodila po njej, sta v vodi opazila senco, ki se jima je hitro približevala. Kmalu sta spoznala, da je v vodi hobotnica! Pa ne bilokakšna hobotnica, temveč hobotnica, ki sta jo rešila prejšnji dan. Prepoznala ju je!

Ko sta s hojo nadaljevala, je hobotnica na vsakem koraku plavala ob njima. Zaustavila sta se, hobotnica pa je prišla povsem blizu. Hotela je, da se jo dotakneta.

Kar eno uro se je hobotnica zadrževala ob Heleni in njenemu fantu, zelo ji je prijalo, če sta jo božala po lovkah. Prepričana sta, da se jima je hobotnica z obiskom hotela zahvaliti za to, da sta jo rešila.

Še en dokaz, kako inteligentne so živali!
0
Ivi Bohorč
Pred 27 tedni
Čestitke Čudovit prizor in lepa Zahvala. Iz Strani Te lepe Živalice.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice