Na plaži sta rešila hobotnico. Ko se naslednji dan vrneta, se zgodi nemogoče!

Helena se je skupaj s svojo boljšo polovico mudila na počitnicah ob Rdečem morju. Ko sta s fantom hodila po osamljeni plaži, sta v pesku našla hobotnico. Mislila sta, da je že mrtva, a sta jo kljub temu porinila nazaj v vodo.

Potrebovala je nekaj minut, da je prišla h sebi, nato pa odplavala v neznano. Bila sta vesela, da sta nemočni hobotnici rešila življenje.

Naslednji dan sta si za sprehod izbrala isto plažo. Ko sta hodila po njej, sta v vodi opazila senco, ki se jima je hitro približevala. Kmalu sta spoznala, da je v vodi hobotnica! Pa ne bilokakšna hobotnica, temveč hobotnica, ki sta jo rešila prejšnji dan. Prepoznala ju je!

Ko sta s hojo nadaljevala, je hobotnica na vsakem koraku plavala ob njima. Zaustavila sta se, hobotnica pa je prišla povsem blizu. Hotela je, da se jo dotakneta.

Kar eno uro se je hobotnica zadrževala ob Heleni in njenemu fantu, zelo ji je prijalo, če sta jo božala po lovkah. Prepričana sta, da se jima je hobotnica z obiskom hotela zahvaliti za to, da sta jo rešila.

Še en dokaz, kako inteligentne so živali!
0
Ivi Bohorč
Pred 2 tedni
Čestitke Čudovit prizor in lepa Zahvala. Iz Strani Te lepe Živalice.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja