Na plaži sta rešila hobotnico. Ko se naslednji dan vrneta, se zgodi nemogoče!

Helena se je skupaj s svojo boljšo polovico mudila na počitnicah ob Rdečem morju. Ko sta s fantom hodila po osamljeni plaži, sta v pesku našla hobotnico. Mislila sta, da je že mrtva, a sta jo kljub temu porinila nazaj v vodo.

Potrebovala je nekaj minut, da je prišla h sebi, nato pa odplavala v neznano. Bila sta vesela, da sta nemočni hobotnici rešila življenje.

Naslednji dan sta si za sprehod izbrala isto plažo. Ko sta hodila po njej, sta v vodi opazila senco, ki se jima je hitro približevala. Kmalu sta spoznala, da je v vodi hobotnica! Pa ne bilokakšna hobotnica, temveč hobotnica, ki sta jo rešila prejšnji dan. Prepoznala ju je!

Ko sta s hojo nadaljevala, je hobotnica na vsakem koraku plavala ob njima. Zaustavila sta se, hobotnica pa je prišla povsem blizu. Hotela je, da se jo dotakneta.

Kar eno uro se je hobotnica zadrževala ob Heleni in njenemu fantu, zelo ji je prijalo, če sta jo božala po lovkah. Prepričana sta, da se jima je hobotnica z obiskom hotela zahvaliti za to, da sta jo rešila.

Še en dokaz, kako inteligentne so živali!
0
Ivi Bohorč
Pred 15 tedni
Čestitke Čudovit prizor in lepa Zahvala. Iz Strani Te lepe Živalice.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...