Na stavbi je nalašč zanetil požar, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je moč videti nespametno dejanje moškega.

Nadzorna kamera ga je posnela medtem, ko je v eni izmed stavb nalašč zanetil požar, a je za hitro dozo pravice poskrbela kar fizika!

V video posnetku je moč videti moškega, ki je sprva pristopil do okna ob stavbi, s kladivom razbil steklo, nato pa v notranjost zlil bencin. Takoj zatem je z vžigalnikom prižgal listek papirja in ga vrgel v notranjost stavbe.

Svojo odločitev je zagotovo obžaloval, saj je v naslednji sekundi proti njemu butnila ognjena krogla, ki ga je po vsej verjetnosti poškodovala.

Za nepridipravega je tokrat poskrbela kar fizika, njegov podvig pa bo po zaslugi nadzorne kamere za vedno okovečen na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
K sreči je mešanica izhlapelega goriva in zraka v trenutku vžiga bila dovolj bogata, da je bila gorljiva in več eksplozivna. Nižje koncentracije so eksplozivne in požigalec bi ob vžigu poletel z zavidanja vrednim pospeškom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Besede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceSMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSin je jokal od smeha: Tako se je pred vlomilci zaščitila mati!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaDriftal na najbolj nevarni kitajski cesti, posnetek jemlje sapoHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedDrama pri sosedih: Avstrijka povzročila nesrečo, nato je sledil kaos!Pokazali so, kako popraviti razbitega Audi RS6Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!