Na stavbi je nalašč zanetil požar, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem je moč videti nespametno dejanje moškega.

Nadzorna kamera ga je posnela medtem, ko je v eni izmed stavb nalašč zanetil požar, a je za hitro dozo pravice poskrbela kar fizika!

V video posnetku je moč videti moškega, ki je sprva pristopil do okna ob stavbi, s kladivom razbil steklo, nato pa v notranjost zlil bencin. Takoj zatem je z vžigalnikom prižgal listek papirja in ga vrgel v notranjost stavbe.

Svojo odločitev je zagotovo obžaloval, saj je v naslednji sekundi proti njemu butnila ognjena krogla, ki ga je po vsej verjetnosti poškodovala.

Za nepridipravega je tokrat poskrbela kar fizika, njegov podvig pa bo po zaslugi nadzorne kamere za vedno okovečen na spletu!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
K sreči je mešanica izhlapelega goriva in zraka v trenutku vžiga bila dovolj bogata, da je bila gorljiva in več eksplozivna. Nižje koncentracije so eksplozivne in požigalec bi ob vžigu poletel z zavidanja vrednim pospeškom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!