Nalašč je zaviral pred kolesarjem, hudo trčenje pa posnel na mobilni telefon

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Velike Britanije, ki ga je med vožnjo posnel sovoznik osebnega vozila. Voznik istega vozila je za seboj opazil kolesarja, nato pa svet zgrozil z nesprejemljivo potezo.

Ko je bil kolesar tik za njim, je nalašč pohodil zavoro, rezultat pa je bilo hudo trčenje.

V video posnetku iz Velike Britanije lahko vidimo nespodobno ravnanje enega izmed voznikov, ko je za njegovim vozilom peljal kolesar. V družbi prijatelja, ki je celotno dogajanje snemal na kamero, je s svojim vozilom sunkovito zavrl, kolesar pa je s polno hitrostjo trčil v zadnji del vozila.

Voznika so zdaj na spletu mnogi oklicali za pravega norca, številni pa se strinjajo z mnenji, da bi takim voznikom morali odvzeti vozniška dovoljenja.

Poglejte si, kakšni drami je bil priča kolesar, ko se je te dni v Veliki Britaniji vozil za osebnim vozilom.
3
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Kretenu se že na faci vidi, da je zavrl z namenom, da si oni na biciklu razbije zobe. Mislim, da je zadnja šajba na avtu šla v maloro, če bi se jaz zaletel v avto pa bi v malori bilo še marsikaj...
4
Roman M
Pred 8 tedni
Preklet KRETENOID !! Bi mu jez bremzpedal nekam zarinil ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...