Nalašč je zaviral pred kolesarjem, hudo trčenje pa posnel na mobilni telefon

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Velike Britanije, ki ga je med vožnjo posnel sovoznik osebnega vozila. Voznik istega vozila je za seboj opazil kolesarja, nato pa svet zgrozil z nesprejemljivo potezo.

Ko je bil kolesar tik za njim, je nalašč pohodil zavoro, rezultat pa je bilo hudo trčenje.

V video posnetku iz Velike Britanije lahko vidimo nespodobno ravnanje enega izmed voznikov, ko je za njegovim vozilom peljal kolesar. V družbi prijatelja, ki je celotno dogajanje snemal na kamero, je s svojim vozilom sunkovito zavrl, kolesar pa je s polno hitrostjo trčil v zadnji del vozila.

Voznika so zdaj na spletu mnogi oklicali za pravega norca, številni pa se strinjajo z mnenji, da bi takim voznikom morali odvzeti vozniška dovoljenja.

Poglejte si, kakšni drami je bil priča kolesar, ko se je te dni v Veliki Britaniji vozil za osebnim vozilom.
3
JeklenaPest
Pred 16 tedni
Kretenu se že na faci vidi, da je zavrl z namenom, da si oni na biciklu razbije zobe. Mislim, da je zadnja šajba na avtu šla v maloro, če bi se jaz zaletel v avto pa bi v malori bilo še marsikaj...
4
Roman M
Pred 16 tedni
Preklet KRETENOID !! Bi mu jez bremzpedal nekam zarinil ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"