Nalašč je zaviral pred kolesarjem, hudo trčenje pa posnel na mobilni telefon

Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Velike Britanije, ki ga je med vožnjo posnel sovoznik osebnega vozila. Voznik istega vozila je za seboj opazil kolesarja, nato pa svet zgrozil z nesprejemljivo potezo.

Ko je bil kolesar tik za njim, je nalašč pohodil zavoro, rezultat pa je bilo hudo trčenje.

V video posnetku iz Velike Britanije lahko vidimo nespodobno ravnanje enega izmed voznikov, ko je za njegovim vozilom peljal kolesar. V družbi prijatelja, ki je celotno dogajanje snemal na kamero, je s svojim vozilom sunkovito zavrl, kolesar pa je s polno hitrostjo trčil v zadnji del vozila.

Voznika so zdaj na spletu mnogi oklicali za pravega norca, številni pa se strinjajo z mnenji, da bi takim voznikom morali odvzeti vozniška dovoljenja.

Poglejte si, kakšni drami je bil priča kolesar, ko se je te dni v Veliki Britaniji vozil za osebnim vozilom.
3
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kretenu se že na faci vidi, da je zavrl z namenom, da si oni na biciklu razbije zobe. Mislim, da je zadnja šajba na avtu šla v maloro, če bi se jaz zaletel v avto pa bi v malori bilo še marsikaj...
4
Roman M
Pred 2 meseci
Preklet KRETENOID !! Bi mu jez bremzpedal nekam zarinil ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!