Nastop, ki te popelje v mladost: Tako je desetletja nazaj prepeval Rafko Irgolič!

Te dni je širom naše države zaokrožil čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo glasbeni nastop iz preteklega stoletja.

Rafko Irgolič se je predstavil s petjem ljudske pesmi "Zabučale gore", v videospotu pa lahko zasledimo še nekatere znane obraze.

Video posnetek, ki je te dni zaokrožil po omrežju Facebook, je do danes dosegel več kot 100.000 ogledov, mnoge gledalce pa je ob tem prevzela nostalgija. Prav tako se je prepevalo na številnih družinskih srečanjih.


Kasius Klej, YouTube
Rafko Irgolič je slovenski glasbenik, ki je mnoge generacije navduševal s svojimi glasbenimi nastopi. Sodeloval je tudi na prvem festivalu Slovenska popevka leta 1962 na Bledu, kjer je zapel skladbo "Sivi zidovi starega mesta".

V video posnetku lahko spremljamo čudovit glasbeni nastop, pri katerem je Rafko Irgolič prepeval ljudsko pesem "Zabučale gore". Na harmoniko je zaigral Jože Kampič, v videospotu pa sta nastopili tudi Marjana Držaj in Jožica Svete.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Rafko - legenda!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!