Natalija Krulec predstavila novo pesem: Prizore so posneli na slovenski obali!

Slovenska pevka Natalija Krulec je te dni na spletu premierno predstavila svojo novo pesem, ki nosi naslov "Najin svet".

Videospot za ljubezensko pesem so posneli na slovenski obali in v okolici Pirana, nastop pa je sodeč po odzivih prevzel mnoge na spletu.

Natalija Krulec je pretekle dni na spletu premierno predstavila svojo novo pesem "Najin svet", ki je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegla več tisoč ogledov.


Natalija Krulec, YouTube
Pod avtorja besedila pesmi "Najin svet" se podpisujeta Natalija Krulec in Rok Molnar. Slednji je napisal tudi glasbo in poskrbel za aranžma, mix in master. Backvokale so zapeli Laura Cankar, Rok Miže in Rok Molnar.


Videospot je ekipa posnela v Piranu in Mesečevem zalivu, glavni vlogi pa sta odigrala Laura Ivančič in Tom Brajda. Prisluhnite novi čudoviti pesmi "Najin svet", ki jo je te dni na spletu premierno predstavila mlada pevka Natalija Krulec.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
To sicer ni neki presežek, vendar je delo daleč boljše od vseh evrovizijskih "stvaritev" letošnjega leta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik