Ne bodite taki, kot ta Hrvat: Toliko stvari je nakupil v trgovini!

Mnoge trgovine bodo zaradi izbruha koronavirusa odslej odprte le od 10. ure do 18. ure, kljub strogim ukrepom pa so tudi danes potrošniki množično nakupovali.

Na spletu je pristal video posnetek Hrvata, ki je ponosno posnel zaloge hrane in ostalih potrebščin, z video posnetkom pa zgrozil hrvaško javnost.

"To ni normalno! Zaradi takih ljudi in panike ostali ljudje ne morejo do vsakodnevnih potrebščin in hrane," so ob posnetku zapisali na Facebook strani The Croats.


Na posnetku Hrvata lahko vidimo zalogo hrane, pijače, toaletnega papirja in mnogih ostalih potrebščin, ki bi po vsej verjetnosti zadoščale za nekaj let. Zaradi številnih podobnih brezglavih nakupov so mnogi potrošniki ostali brez nujnih potrebščin in hrane.

Če se tudi sami odpravljate v trgovino, nikar ne kupite toliko stvari. V kolikor imate povišano telesno temperaturo in suh kašelj, se takoj samoizolirajte in pokličite svojega osebnega zdravnika. V takšnem stanju pod nobenim pogojem ne zapuščajte doma in upoštevajte navodila zdravnika!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!