NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!

Velika večina se nas strinja, da je nogomet predvsem moška igra. Seveda ne smemo vsega posploševati - prav tako so lahko ženske več kot izjemne igralke nogometa, ki s svojim talentom zasenčijo tudi številne moške igralce. Na pretekli nogometni tekmi te dni med litvansko žensko ekipo Gintra Universitetas ter žensko ekipo iz Barcelone ni manjkalo drame.

Igralke Barcelone so sicer tekmice brez težav ugnale z rezultatom 6:0, nasprotna ekipa pa je kljub temu imela več kot izjemno priložnost za zadetek.

V enem izmed protinapadov so napadalke ekipe Gintra povsem izigrale obrambo ter se v treh same podale proti golu. Ko je napako storila še vratarka Barcelone, so imele prosto pot do gola. Lahek zadetek? Niti najmanj.

Ko boste videli, kaj se je zgodilo zatem, se boste tudi vi strinjali, da se kaj takega lahko zgodi samo, če nogomet igrajo ženske.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Nu, pi, pi ,pi, pi, nu, nu ,nu.......!
0
Ramon Celinger
Pred 10 tedni
Litvijska ekipa? Poznavanje drzav in sklanjatve spanska vas, a? Ekipa je litvanska sicer, ker so iz Litve, ce pa bi bile (punce) iz Latvije, pa bi bila latvijska. Ce je nemogoce to, kar so one zgresile, velja isto za novinarja, ki je pisal ta clanek. To so osnove. Lp
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.