Neumna poteza voznika iz Srbije: To je storil pred drvečim vlakom!

Da človeška neumnost nima meja, dokazuje tudi zadnji prizor iz Srbije, pri katerem lahko spremljamo nespametno potezo enega izmed voznikov.

Ta je s svojim vozilom zapeljal čez železniško progo kljub dejstvu, da so bile zapornice spuščene.

Iz mesta Vreoci v Srbiji prihaja video posnetek z nadzornih kamer, pri katerem lahko spremljamo nepremišljeno potezo voznika. Ta je z vozilom zapeljal pred drveči vlak, nato pa v zadnjem trenutku izstopil iz avtomobila.

Ko je moški poizkušal prečkati železnico, mu je naproti na progi Beograd - Bar pripeljal vlak, ki je trčil v sprednji del avtomobila. 35-letni voznik je le malo pred tem skočil iz vozila, nato pa pobegnil s kraja nesreče.

Kasneje se je vrnil do svojega avtomobila, pri nesreči pa se nihče izmed udeležencev ni poškodoval. Poglejte si razlog, zakaj je potrebno upoštevati prometno signalizacijo!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Morda je mislil, da bo vlak ustavil, saj ima mercedeza.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978