Neumnost brez primere: Takšni "predstavi" so bili priča slovenski dijaki!

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo norost.

Dijaki so si v okviru obveznih vsebin v Slovenskem mladinskem gledališču v Festivalni dvorani v Ljubljani ogledali predstavo, ob kateri so mnogi ostali brez besed.

"Kakor kaže nam pod vlado levičarjev sledi uničenje države in pobijanje poštenih Slovencev. A bo kdo to ku…lo ustavil?" je ob video posnetku zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti.

Del predstave je na spletu objavil tudi Zmago Jelinčič Plemeniti - v posnetku lahko spremljamo domnevno igralko, ko je s slovensko zastavo udarjala ob tla in kričala: "Dol, Slovenija. Dol, Slovenija. Dol, Slovenija. Pridemo tudi mi pred parlament, in če bo treba, vas pobijemo, k***c. Bog vas nima rad."

Kakšen je vaš komentar ob takšni predstavi, ki so jo morali v preteklih dneh spremljati slovenski dijaki?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!