Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!

Dars je te dni na spletu objavil kompilacijo neumnih dejanj na slovenskih avtocestah, pri katerih so vozniki poskrbeli za hude prometne prekrške.

Na naših avtocestah so vozili vzvratno, nekateri so celo obračali svoja vozila, s početjem pa ogrozili tako sebe, kot tudi ostale udeležence v prometu.

"Če zgrešite avtocestni izvoz ali odcep, nikar ne posnemajte voznikov na posnetku. Vzvratna vožnja na avtocestah je prepovedana in zelo nevarna! Namesto tega raje nadaljujte vožnjo in varno obrnite na naslednjem priključku," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Vozimo pametno z DARS.


Vozimo pametno z DARS, Facebook
Prekrškarji na video posnetku so namreč s svojimi vozili peljali v napačno smer, z vzvratno vožnjo pa ogrozili številne udeležence prometa. Nekateri so šli celo korak dlje in svoja vozila brezskrbno obračali pred izvozi.

Poglejte si nespametno početje voznikov na slovenskih avtocestah, s katerim so ogrozili tako svoja življenja, kot tudi življenja drugih udeležencev v prometu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!