Nevaren manever BMW-ja na avtocesti pri Ljubljani

V Facebook skupini V živo s slovenskih cest je danes pristal video posnetek z ljubljanske obvoznice, pri katerem je za nevarno prehitevanje poskrbel voznik vozila znamke BMW.

Eden izmed voznikov je nespametno prehitevanje posnel, video posnetek pa objavil na Facebook omrežju.

Javnost je z mnenji tudi tokrat deljena - mnogi kljub prekršku voznika BMW vozila njegovo dejanje podpirajo, spet drugi so mnenja, da bi si zaslužil mastno kazen. Voznik vozila BMW je namreč drugo vozilo prehiteval kar po voznem pasu, ob tem pa vozniku na prehitevalnem pasu sekal pot.

V kolikor omenjeni voznik ne bi zaviral, bi po vsej verjetnosti prišlo do trčenja. Kljub jasnemu prekršku mnogi na spletu menijo, da voznik na prehitevalnem pasu ne bi smel voziti tako počasi.

Poglejte si video posnetek z ljubljanske obvoznice, pri katerem so posneli nespametno prehitevanje voznika vozila znamke BMW. Je njegovo prehitevanje razumljivo ali bi si za takšno potezo zaslužil kazen?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico