Nevarni volk je stekel proti ovcam. Ne boste verjeli, kaj se zgodi zatem!

Ko je govora o nedolžnih ovcah in nevarnemu volku, si nihče izmed nas ne bi želel biti v vlogi ovc. Prav to se je zgodilo na Norveškem - nevarni volk je ob cesti opazil tri ovce, hitro stekel proti njim, že v naslednjem trenutku pa spoznal, da s kosilom ne bo nič.

Ovce so se namreč postavile zase in volka istočasno napadle tako, da so preprosto stekle za njim. Volk je pred ovcami bežal na vso moč, zdaj pa se ves svet smeji posnetku. Očitno se z ovcami iz Norveške ni pametno igrati igric.

Bi si tudi v tem primeru želeli biti volk?
Top komentar
Ige Krajnčič
Pred 1 mesecem
Takole bi mi ovčke,morale narediti,proti državnim volkovom.
1
Irena Tabernik
Pred 1 mesecem
Ta volk je pa verjetno začetnik...
0
Gregoric Edo
Pred 1 mesecem
V slogi je moc !
1
Ige Krajnčič
Pred 1 mesecem
Takole bi mi ovčke,morale narediti,proti državnim volkovom.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena