Nevarni volk je stekel proti ovcam. Ne boste verjeli, kaj se zgodi zatem!

Ko je govora o nedolžnih ovcah in nevarnemu volku, si nihče izmed nas ne bi želel biti v vlogi ovc. Prav to se je zgodilo na Norveškem - nevarni volk je ob cesti opazil tri ovce, hitro stekel proti njim, že v naslednjem trenutku pa spoznal, da s kosilom ne bo nič.

Ovce so se namreč postavile zase in volka istočasno napadle tako, da so preprosto stekle za njim. Volk je pred ovcami bežal na vso moč, zdaj pa se ves svet smeji posnetku. Očitno se z ovcami iz Norveške ni pametno igrati igric.

Bi si tudi v tem primeru želeli biti volk?
Top komentar
Ige Krajnčič
Pred 28 tedni
Takole bi mi ovčke,morale narediti,proti državnim volkovom.
1
Irena Tabernik
Pred 26 tedni
Ta volk je pa verjetno začetnik...
0
Gregoric Edo
Pred 28 tedni
V slogi je moc !
1
Ige Krajnčič
Pred 28 tedni
Takole bi mi ovčke,morale narediti,proti državnim volkovom.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...