Nevarni volk je stekel proti ovcam. Ne boste verjeli, kaj se zgodi zatem!

Ko je govora o nedolžnih ovcah in nevarnemu volku, si nihče izmed nas ne bi želel biti v vlogi ovc. Prav to se je zgodilo na Norveškem - nevarni volk je ob cesti opazil tri ovce, hitro stekel proti njim, že v naslednjem trenutku pa spoznal, da s kosilom ne bo nič.

Ovce so se namreč postavile zase in volka istočasno napadle tako, da so preprosto stekle za njim. Volk je pred ovcami bežal na vso moč, zdaj pa se ves svet smeji posnetku. Očitno se z ovcami iz Norveške ni pametno igrati igric.

Bi si tudi v tem primeru želeli biti volk?
Top komentar
Ige Krajnčič
Pred 2 tedni
Takole bi mi ovčke,morale narediti,proti državnim volkovom.
1
Irena Tabernik
Pred 4 dnevi
Ta volk je pa verjetno začetnik...
0
Gregoric Edo
Pred 2 tedni
V slogi je moc !
1
Ige Krajnčič
Pred 2 tedni
Takole bi mi ovčke,morale narediti,proti državnim volkovom.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!