Nevarno prehitevanje na glavni cesti Ljubljana - Kočevje

Na omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarno prehitevanje na regionalni cesti pri Ljubljani.

Tam je eden izmed voznikov ogrozil življenja drugih udeležencev v prometu, le treznemu odzivu dveh drugih voznikov pa se lahko zahvali, da do prometne nesreče ni prišlo.

"Na slovenskih cestah smo prepogosto priča nevarnim manevrom, ki se včasih ne iztečejo srečno. Na cesti Ljubljana - Kočevje je prisebna reakcija dveh voznikov, eden od teh je voznik tovornega vozila, ki prevaža nevarne snovi, morda rešila eno življenje. Pravi poljub sreče," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani infoPot.

Nevarno prehitevanje so posneli v naselju Žlebič na regionalni cesti Ljubljana - Kočevje, video posnetek pa je na omrežju Facebook pritegnil pozornost številnih spletnih uporabnikov.

"Vozniki delamo napake, ceste pa včasih teh ne odpuščajo. Upoštevanje prometnih pravil v promet vpeljuje element predvidljivosti, zato je pomembno, da jih spoštujemo. Bodimo boljši," so še dodali ob video posnetku, pri katerem lahko spremljamo nevarno prehitevanje.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kreten...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Ana Roš razkrila, da slovenskemu kmetu za en krompir plača 1 evroVIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaZa povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!Drama za turiste na Malem Lošinju: Zaradi razburkanega morja trčili v kanal!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Maraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceOb gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Nika Zorjan navdušila Slovence, to je njena nova pesem "Rojena, da mi je lepo"Moški s kužkom zmagovalec ameriškega talenta: Takšen nastop sta pripravila!