Nevarno prehitevanje na glavni cesti Ljubljana - Kočevje

Na omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarno prehitevanje na regionalni cesti pri Ljubljani.

Tam je eden izmed voznikov ogrozil življenja drugih udeležencev v prometu, le treznemu odzivu dveh drugih voznikov pa se lahko zahvali, da do prometne nesreče ni prišlo.

"Na slovenskih cestah smo prepogosto priča nevarnim manevrom, ki se včasih ne iztečejo srečno. Na cesti Ljubljana - Kočevje je prisebna reakcija dveh voznikov, eden od teh je voznik tovornega vozila, ki prevaža nevarne snovi, morda rešila eno življenje. Pravi poljub sreče," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani infoPot.

Nevarno prehitevanje so posneli v naselju Žlebič na regionalni cesti Ljubljana - Kočevje, video posnetek pa je na omrežju Facebook pritegnil pozornost številnih spletnih uporabnikov.

"Vozniki delamo napake, ceste pa včasih teh ne odpuščajo. Upoštevanje prometnih pravil v promet vpeljuje element predvidljivosti, zato je pomembno, da jih spoštujemo. Bodimo boljši," so še dodali ob video posnetku, pri katerem lahko spremljamo nevarno prehitevanje.
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Kreten...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!