Nevesta je na poroki zaplesala z očetom: Posnetek ima več kot 2 milijona ogledov!

Pred letom dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo izjemno presenečenje na eni izmed porok.

Tam je nevesta zaplesala s svojim očetom, poročnim gostom pa se niti sanjalo ni, kakšno presenečenje sta oče in hči pripravila zanje.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 2,2 milijona, mnogi spletni uporabniki pa so nad plesnim nastopom očeta in hčerke več kot navdušeni.

Oče po imenu Sean Swanson je na poroki zaplesal s hčerko Allie Mancuso, njun ples pa je bil vse prej kot običajen. Mnoge goste sta namreč presenetila z nepričakovano plesno koreografijo, ki jo zagotovo še dolgo ne bodo pozabili.

Poglejte si izjemen video posnetek, pri katerem sta oče in hči na poroki navdušila goste, ko sta pokazala nepričakovane plesne talente. Boste nad njunim presenečenjem navdušeni tudi sami?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Začetni posnetek - kader pa močno spominja na stopnice Titanika...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!