Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!

Na družbenem omrežju YouTube je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo izjemen plesni nastop neveste in njenega očeta.

Vse svate na poroki sta s svojim plesom pustila brez besed, nad njuno točko pa so navdušeni tudi številni spletni uporabniki.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavil oče neveste, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel že skoraj 3 milijone ogledov, pohvale za presenečenje na poroki pa prihajajo iz vseh koncev sveta.


Sean Swanson, YouTube
Spremljamo lahko trenutek, ko sta nevesta Allie Mancuso in oče Sean Swanson med zabavo pripravila presenečenje za svate. Njuna plesna točka je bila prava poslastica - ob številnih znanih uspešnicah sta navdušila z nepričakovano koreografijo, ob koncu pa požela bučen aplavz.

Poglejte si izjemen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo presenečenje neveste in njenega očeta za poročne goste. Bosta s plesom dan polepšala tudi tebi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik