Nov posnetek pretepa gledalcev na WRC Hrvaška: Na drevesu ga je polil s pivom!

Na omrežju YouTube je včeraj pristal nov video posnetek, pri katerem lahko spremljamo razlog, zakaj je na WRC preizkušnji na Hrvaškem prišlo do spornega pretepa gledalcev.

Povod za začetek vroče krvi je bila steklenica piva, ki se je na drevesu prevrnila sama, nespameten spor pa bi se lahko končal tragično.

Sprva se je poročalo, da so bili v pretepu udeleženi slovenski in češki gledalci, a se je kasneje izkazalo, da gre za tri državljane Hrvaške. Pretepači so že stopili pred sodnika, ki je vsakega izmed njih kaznoval s kaznijo v višini 760 evrov ter enoletno prepovedjo ogleda reli dirk.


join2go, YouTube
Kot razkriva zadnji video posnetek, je do spora prišlo zaradi steklenice piva na drevesu, ki se je prevrnila sama. Politega gledalca je to tako razjezilo, da je v moškega na drevesu zalučal pločevinko, nato so se v prerivanje vmešali še drugi.

Organizatorji WRC preizkušnje na Hrvaškem so sicer dejali, da je do spora med gledalci prišlo zaradi mesta, ki je omogočalo lepši pogled na progo. Poglejte si nespametno početje treh hrvaških gledalcev, ki so s svojim početjem ogrozili svoja in tuja življenja.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!