Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!

Smo v času, ko celemu svetu grozi pandemija, kljub temu pa se še vedno najdejo posamezniki, ki s svojimi dejanji ogrožajo druge.

Šok je te dni doživela tudi novinarka Evelyn Boon iz Belgije med poročanjem v živo, ko je do nje pristopil neznani moški.

Evelyn Boon je iz mesta Antwerp v živo poročala o razmerah glede koronavirusa, ko se ji je v ozadju približal moški. Sprva ga je pozdravila in prosila, če se umakne, moški pa se ji je le še bolj približal in jo poljubil na lice.

Novinarka je za nekaj sekund ostala brez besed, nato pa je svoje poročanje le izpeljala do konca. Ker se je video posnetek predvajal v živo, so nespametno dejanje moškega opazili tudi gledalci.

Ti so takoj podali prijavo za nespametno ravnanje v času pandemije, policisti pa so moškega že aretirali. Trenutno je v priporu, končno kazen pa bo zanj izreklo sodišče.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Samo, da ga palicaji niso pretepli...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!