Ob teh lepotah Vipavske doline boste ponosi, da živite v Sloveniji

Slovenija je zagotovo ena izmed tistih dežel, ki nudi vse, a še vedno ostaja v senci turizma. Naravnih lepot v naši prelepi deželi nikakor ne manjka, a največjo težavo predstavlja dejstvo, da tujci za Slovenijo sploh še niso slišali. Na Primorskem so odločni, da temu naredijo konec. Zdaj želijo lepote Vipavske doline deliti z vsemi, ki za ta turistično nerazvit kraj še niso slišali.Vipavska dolina leži na zahodu Slovenije, na prehodu iz osrednje Slovenije v Furlansko nižino. Od vzhoda proti zahodu se nad dolino dvigujejo planote Nanos, Hrušica in rob Trnovskega gozda. Na jugu Vipavsko dolino od Krasa ločijo Vipavski griči.

Mi vam predstavljamo čudovito Vipavsko dolino skozi oči lokalnega fotografa Jana Čermelja, na koncu pa se prepustite še promocijskemu posnetku neodkritega bisera Slovenije.

Fotografu se zahvaljujemo za dovoljenje za objavo čudovitih fotografij, še več njegovih slik pa si lahko ogledate na njegovi Facebook strani: Jan Čermelj Photographer

Vabimo vas še k ogledu čudovitega posnetka Vipavske doline, ob katerem boste brez dvoma uživali.Deli članek naprej za vse tiste, ki Slovenije in Vipavske doline ne poznajo. Združimo moči, da bodo tudi tujci Slovenijo videli kot naravni biser!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Najbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?Štiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!Dvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliNEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!Vse življenje je zaradi vere nosila kapo, zdaj je doživela nepozabno preobrazboPotepuška mucka vzame hrano samo, če je v vrečki. Ko boste videli razlog, boste jokali!Ko je žirantka slišala, katero pesem poje deklica, so ji obraz oblile solze