Obnovljena lesena hiša na Koroškem, ki ponuja božanski razgled

V preteklem delu oddaje Ambienti so predstavili čudovito hišo, ki se nahaja visoko nad Dravogradom. Pred časom je hiša bila temačna, z majhnimi okni in brez balkona.

Prav zato so se lastniki odločili za prenovo, končni rezultat pa je sodeč po odzivih navdušil številne spletne uporabnike.

Nova lastnika sta staro hišo kupila predvsem zaradi razgleda, nato sta s pomočjo arhitekta objekt razširili, ga znižali in temeljito obnovili. Hišo so preoblekli v sibirski macesen, ki s svojo podobo pritegne številne radovedne obraze.

Na novo je bila zasnovana tudi notranjost prostorov, tri sobe pa so opremili v alpskem slogu. V kuhinjskem delu so namestili tudi steklena vrata, ki vodijo do pokrite terase. V kleti hiše so kopalnico povezali s teraso pod prizidkom, kjer se nahaja masažni bazen in savna z razgledom.

Poglejte si ta čudovit biser, ki se nahaja nad Dravogradom na nadmorski višini 1111 metrov. Bi živeli v takšnem domu, ki ponuja tako izjemen razgled na naravo?

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!