Orban znova šokiral Svet! Brez dlake na jeziku povedal, kdo je namerno povzročil migrantsko krizo!

V Evropi trenutno poteka prava vojna, le da javnost nima pojma o tem, ker vsi propagandni mediji migrantsko krizo zakrivajo do te mere, da ljudstvo tega ne vidi, čeprav če pogledamo jasno sliko lahko vidimo, da je tukaj natančen načrt uničenja Nemčije in posledično cele Evrope do njenih temeljev. Predsednik Vlade Madžarske Viktor Orban je brez dlake na jeziku razkril ime, ki stoji za celotno migrantsko krizo.Evropa se budi, Orban jo vodi?To, kar masovni mediji na Hrvaškem naivno imenujejo teorije zarote, zdaj kar naenkrat prihaja iz ust svetovnih vrhov!

Viktor Orban, madžarski premier, bije bitko z migranti od samega začetka in poskuša svetu pokazati, da je tukaj povzročena namerna kriza in ne begunska kriza s humanitarnimi vzroki. Za povratni ukrep je dobil obsodbo svetovnih vrhov, ki ga zmerjajo z diktatorjem in poskušajo megliti pravo stanje. Orban je trenutno edini človek v Evropi, ki se je upal zoperstaviti močni, svetovni totalitaristični vladavini, ki počenja vse, da bi zravnala Evropo do tal in na njenih ruševinah zgradila novi svetovni red.Tako je Orban v petek javno povedal ime in priimek človeka, za katerega trdi, da upravlja in nadzoruje z migrantsko krizo. To je George Soroš, za katerega se govori, da upravlja z levičarji, financerji in aktivisti globalnega kaosa, v katerem se nahajamo. Dodal je, da so zahodni način razmišljanja in mreža aktivistov najbolje predstavljeni v liku Georgea Soroša.

Če se ne bomo borili za Evropo, potem se bodo realizirale sanje nekaterih finančnih mednarodnih aktivistov in funkcionarjev, ki jih sploh nihče ni volil, je dejal Orban in s tem subtilno opozoril Evropejce, da svetu vladajo ljudje, ki jih nihče ni izbral na volitvah pa kljub vsemu držijo ti ljudje vse niti v svojih rokah, tako kot omenjeni George Soroš, ki ga je Orban označil kot nekoga, ki povzroča vojno proti Evropi v korist novega svetovnega reda. Orban je še dejal, da to kar se danes dogaja nima demokratične osnove in da se evropske institucije od organiziranih spreminjajo v anarhije. Ljudje v Evropi se končno budijo in razumejo da imigracija ni kulturološko vprašanje, ampak da je v vprašanju naš obstanek, ki se po načrtih Soroša in drugih nedemokratičnih posameznikov na vrhu prehrambene verige mora končati v koncu Evrope, kot jo poznamo, je zaključil Orban.

Vir: Dnevno.hr

Deli članek naprej, da odpremo oči Slovencem!
0
Ivi Bohorč
Pred 2 tedni
Soroš je velik KLjuse Pra......ec.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelVIDEO: Slovenijo obkroža posnetek Ljubljančana, tako so ga kaznovali redarjiNorci na motorjih sredi Ljubljane bežali policistom, posnetek je zgrozil SlovenijoNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Prekinili so ji nastop, ker so mislili, da ne poje ona. Kmalu zatem so doživeli ta šok!Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!Vodovodar je ob sodelavcu nastavil kamero. Kar je posnel, je takoj obkrožilo svet!VIDEO: Hrvaški pevec z novo pesmijo obkroža Balkan. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Mala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!Močnejši moški jo je na plesišču prijel za roko. Njegov ples je vse dvignil na noge!VIDEO: Denis Avdić poskrbel za smeh, v slovenščini je pel pesmi Plavega OrkestraDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosNEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!Rado Mulej iz postelje vrgel Tanjo Ribič. Tako je bila videti po le 4 urah spanja!Na pevskem šovu talentov je pela pesem Despacito, nato je sledil preobratKo je žirantka slišala, katero pesem poje deklica, so ji obraz oblile solze