Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Privoščili so si Urško Klakočar Zupančič!

Te dni je splet obkrožila parodija, pri kateri so si ustvarjalci privoščili pevski talent predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič.

Na pretekli slovesnosti ob 78. obletnici zadnjih bojev druge svetovne vojne na evropskih tleh je namreč zapela "Pesem o svobodi", ki velja za domoljubno slovensko pesem.

Urška Klakočar Zupančič je ob spomeniku Svobode in miru na Poljani pri Prevaljah, kjer je potekala 78. obletnica zadnjih bojev druge svetovne vojne na evropskih tleh, zapela del skladbe "Pesem o svobodi", z nastopom pa požela mešane odzive.


Prav te dni je na omrežju Facebook pristala parodija, pri kateri so si privoščili pevski talent predsednice Državnega zbora. Uporabili so izsek iz srbskega filma Ko to tamo peva, na znameniti avtobus iz filma pa umestili našo Urško.

Poglejte si simpatično parodijo, ki je sodeč po odzivih na spletu nasmejala številne Slovence. Je pevski talent Urške Klakočar Zupančič navdušil tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaGanljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!VIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!VIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!VIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Oto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!Mladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Rebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZaradi raka je izgubil nogo, zdaj je na talentu s plesom dobil zlati gumbVražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbEva Boto v živo zapela svojo uspešnico: Prisluhni, kako je nastopila z Diamanti!