Parodija na bar, v katerem natakarji težijo strankam: Posnetek je doza smeha!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci poleg glasbenim nastopom priča tudi parodijam.

Tokrat so predstavili prav poseben bar, v katerem so vloge zamenjane - natakarji se obnašajo tako, kot se obnaša večina strank, ženske obiskovalke pa so odigrale vlogo moških osvajalcev.

Najprej je svoje povedal lastnik prvega slovenskega kontra bara Gino F. - gre za gostilno, kjer so vloge med stranko in ostalimi udeleženimi obrnjene. Na prvi pogled zveni zelo nenavadno, v osnovi pa vse skupaj odlično funkcionira.


V petek zvečer, YouTube
Pred kamero je spregovoril tudi obiskovalec kontra bara Anej Bizmič, ki je šele ob pretekli izkušnji ugotovil, kako se natakarji počutijo ob našem "teženju" v barih. Doživel je tudi srečanje z obiskovalko, ki se je v omenjenem baru obnašala tako, kot se do deklet obnaša večina moških osvajalcev.

Poglejte si simpatično parodijo iz preteklega dela oddaje V petek zvečer, pri kateri so predstavili bar, v katerem natakarji težijo strankam in ženske moškim. Bodo z video posnetkom nasmejali tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let