Petelin je tekel proti avtobusu. Samo počakajte, da vidite razlog!

Ko je govora o hišnih ljubljenčkih, imamo vsi v mislih kužke, muce ali hrčke in njim podobne živali. Če bi dejali, da je lahko tudi petelin hišni ljubljenček, bi mnogi ob tej trditvi pogledovali na vse možne strani, češ, da to ni mogoče. Ampak je!

Če potrebujete dokaz, potem si le oglejte video posnetek pred vami. Ko se je v daljavi pripeljal šolski avtobus, je udomačeni petelin takoj stekel proti njemu. In kje je tičal razlog?

Na avtobusu je bila njegova lastnica, njenega prihoda pa se po besedah avtorja posnetka razveseli vsakič. Oglejte si dejanje petelina, ki te dni obkroža svet!
0
Irena Tabernik
Pred 4 dnevi
Hujši je od psa. To pa je ljubezen in zvestoba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!