Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav prisrčen podvig malega piščančka.

Ta se je pridružil račji družini med plavanjem, s svojim početjem pa osvojil srca številnih ljubiteljev živali na spletu.

Video posnetek, ki je nastal na Filipinih, je na omrežju YouTube že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel skoraj 3 milijone ogledov, mali piščanček pa je z dejanjem prevzel mnoge.

Spremljamo lahko prizor ob potoku v mestu Bagumbayan na Filipinih, ko se je malim račkam pridružil piščanček. Navdušeno je plaval z njimi ter z mamo raco, nad prizorom pa je bil navdušen tudi snemalec.

Poglejte si simpatičen video posnetek s Filipinov, pri katerem lahko spremljamo malega piščančka, ko je plaval skupaj z družino račk. Bo prizor navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kako srčkano...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ljukavo pišče...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!