Pobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napako

Vsak izmed nas ve, da z medvedi ni šale. No, očitno le ne vsak. Iz Rusije prihaja namreč video posnetek, v katerem je za nespametno potezo poskrbel moški.

Ta je ob svojem vozilu zagledal dva medvedja mladiča, enega izmed njiju pa skušal pobožati.

Prijatelji so na kamero posneli dejanje moškega, ko je ta izstopil iz vozila, da bi v bližini pobožal medvedjega mladiča. Storil je prav to, kaj kmalu pa spoznal svojo veliko napako!

Medved ga je kljub dejstvu, da je mladič, pošteno ugriznil v roko.

Moški si bo svojo nespametno potezo zagotovo zapomnil za vse večne čase, za opomin pa bo na spletu za vedno ostal posnetek njegovega nespametnega dejanja!
0
Hitri Voznik
Pred 1 mesecem
JeklenaPest ti tut nisi
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ta vojak nekako ni bil najbolj odprte glave...
0
Hitri Voznik
Pred 1 mesecem
JeklenaPest kaj boš pa zdej napisu
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15