Pobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napako

Vsak izmed nas ve, da z medvedi ni šale. No, očitno le ne vsak. Iz Rusije prihaja namreč video posnetek, v katerem je za nespametno potezo poskrbel moški.

Ta je ob svojem vozilu zagledal dva medvedja mladiča, enega izmed njiju pa skušal pobožati.

Prijatelji so na kamero posneli dejanje moškega, ko je ta izstopil iz vozila, da bi v bližini pobožal medvedjega mladiča. Storil je prav to, kaj kmalu pa spoznal svojo veliko napako!

Medved ga je kljub dejstvu, da je mladič, pošteno ugriznil v roko.

Moški si bo svojo nespametno potezo zagotovo zapomnil za vse večne čase, za opomin pa bo na spletu za vedno ostal posnetek njegovega nespametnega dejanja!
0
Hitri Voznik
Pred 5 tedni
JeklenaPest ti tut nisi
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ta vojak nekako ni bil najbolj odprte glave...
0
Hitri Voznik
Pred 5 tedni
JeklenaPest kaj boš pa zdej napisu
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznica zahtevala vračilo denarja: Lekcijo delavca si bo za vedno zapomnila!VIDEO: Mucek iz Slovenije sosedu ukradel igračko, posnetek ima že 13 milijonov ogledovVIDEO: Tako je dve leti nazaj izgledala Nikolina iz šova Ljubezen na vasiVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraSMEH: Tako se je jezil francoski buldog, ko mu lastnica ni hotela dati več hraneVIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazenVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!Kolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemBuldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Vojak na poročni dan do solz ganil sestro: Prizori so takoj obkrožili svet!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastŽejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuModrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Kit se je na morju približal galebu: Ne boste verjeli, kaj sta počela skupaj!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Ob vlakcu smrti je poletel z dronom: Tako norega posnetka še niste videli!