Pobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napako

Vsak izmed nas ve, da z medvedi ni šale. No, očitno le ne vsak. Iz Rusije prihaja namreč video posnetek, v katerem je za nespametno potezo poskrbel moški.

Ta je ob svojem vozilu zagledal dva medvedja mladiča, enega izmed njiju pa skušal pobožati.

Prijatelji so na kamero posneli dejanje moškega, ko je ta izstopil iz vozila, da bi v bližini pobožal medvedjega mladiča. Storil je prav to, kaj kmalu pa spoznal svojo veliko napako!

Medved ga je kljub dejstvu, da je mladič, pošteno ugriznil v roko.

Moški si bo svojo nespametno potezo zagotovo zapomnil za vse večne čase, za opomin pa bo na spletu za vedno ostal posnetek njegovega nespametnega dejanja!
0
Hitri Voznik
Pred 24 tedni
JeklenaPest ti tut nisi
1
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Ta vojak nekako ni bil najbolj odprte glave...
0
Hitri Voznik
Pred 24 tedni
JeklenaPest kaj boš pa zdej napisu
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemPosnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Kužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Zadnjih 20 let se je vsak dan slikal: Poglej, kako je odraščal!