Pokazal je moč ročne bombe: Takšnega razpleta zagotovo ni pričakoval!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem drame ne manjka. "Profesionalec" je namreč pred kamero pokazal, kakšna je moč ročne bombe, pri tem pa več kot očitno pozabil na lastno varnost.

Video posnetek je na spletu v hipu postal prava mala senzacija!

V prizoru je moč videti moškega, ki pred skupino ljudi predstavi varnostne napotke pri uporabi ročne bombe. Da bi pokazal še moč eksplozije, je ročno bombo vrgel v zaprt prostor, nato pa sam držal vrata.

V trenutku poka je hitro spoznal svojo napako - moč eksplozije ga je namreč vrgla na tla!

Pred tem je dobil še krepak udarec, saj so se vrata odprla naravnost vanj. Poglejte si prizor, ob katerem se boste tudi sami držali za glavo!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Trenutni zračni tlak, ki je v prostoru hipoma zrasel krat površina vrat = sila na vrata. Pascalov zakon, ki je osnova vse pnevmatike in hidravlike. Še čudno, da na vratih ni potrgalo pantov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!