Pokazal je moč ročne bombe: Takšnega razpleta zagotovo ni pričakoval!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem drame ne manjka. "Profesionalec" je namreč pred kamero pokazal, kakšna je moč ročne bombe, pri tem pa več kot očitno pozabil na lastno varnost.

Video posnetek je na spletu v hipu postal prava mala senzacija!

V prizoru je moč videti moškega, ki pred skupino ljudi predstavi varnostne napotke pri uporabi ročne bombe. Da bi pokazal še moč eksplozije, je ročno bombo vrgel v zaprt prostor, nato pa sam držal vrata.

V trenutku poka je hitro spoznal svojo napako - moč eksplozije ga je namreč vrgla na tla!

Pred tem je dobil še krepak udarec, saj so se vrata odprla naravnost vanj. Poglejte si prizor, ob katerem se boste tudi sami držali za glavo!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Trenutni zračni tlak, ki je v prostoru hipoma zrasel krat površina vrat = sila na vrata. Pascalov zakon, ki je osnova vse pnevmatike in hidravlike. Še čudno, da na vratih ni potrgalo pantov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo