Pokazal je moč ročne bombe: Takšnega razpleta zagotovo ni pričakoval!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem drame ne manjka. "Profesionalec" je namreč pred kamero pokazal, kakšna je moč ročne bombe, pri tem pa več kot očitno pozabil na lastno varnost.

Video posnetek je na spletu v hipu postal prava mala senzacija!

V prizoru je moč videti moškega, ki pred skupino ljudi predstavi varnostne napotke pri uporabi ročne bombe. Da bi pokazal še moč eksplozije, je ročno bombo vrgel v zaprt prostor, nato pa sam držal vrata.

V trenutku poka je hitro spoznal svojo napako - moč eksplozije ga je namreč vrgla na tla!

Pred tem je dobil še krepak udarec, saj so se vrata odprla naravnost vanj. Poglejte si prizor, ob katerem se boste tudi sami držali za glavo!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Trenutni zračni tlak, ki je v prostoru hipoma zrasel krat površina vrat = sila na vrata. Pascalov zakon, ki je osnova vse pnevmatike in hidravlike. Še čudno, da na vratih ni potrgalo pantov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"