Policist aretiral žensko, ker na stadionu ni nosila zaščitne maske

Iz mesta Logan v ameriški zvezni državi Ohio prihaja video posnetek, ki je na spletu dvignil veliko prahu.

Ena izmed obiskovalk nogometne tekme na stadionu ni nosila zaščitne maske, ko je do nje pristopil policist.

Video posnetek prikazuje dramatičen razplet - ženska kljub opozorilu policista ni želela nadeti zaščitne maske, zaradi česar jo je policist aretiral. Pri tem se mu je upirala, javnost pa si je v tem primeru skorajda enotna.

Če so pravila, morajo biti pravila za vse. In ženska v video posnetku po njihovem mnenju ne bi smela biti izjema. Prav zato so mnogi podprli dejanje policista.

Poglejte si, kakšni drami so bili priča nekateri gledalci, ki so se udeležili tekme v nogometu na stadionu v mestu Logan v ameriški zvezni državi Ohio.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Stadion je bil skoraj prazen. Možnost okužbe torej ogromna (sarcasem press). Sam mnenja javnosti nisem, bi pa morala posredovati ona ženska, ki je bila zraven. Bujdoga bi morala zaobiti in ga od zadaj puna vole prizadeti po zvonovih. Zvijajočega se vkleniti z njegovimi lisicami in vsi ostali bi v miru odšli.
Mislim, da se je buldog malo maščeval za vse svinjarije, ki jih beli palicaji počenjajo črncem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!